Harjoitus 10

Täydennä teksti.

Angelin kesälomamatka

Angel asuu (Suomi), Kemissä. Hän on kotoisin (Espanja). Kesälomalla Angel haluaa käydä (Espanja). Hän ei kuitenkaan halua lentää suoraan kotikaupunkiinsa (Oviedo). Hän haluaa kiertää Eurooppaa ja nähdä monta maata ja kaupunkia.

Ensin Angel matkustaa naapurin (auto) Suomesta (Ruotsi). Ruotsista Angel matkustaa bussilla (Tanska). Tanskassa hän vuokraa polkupyörän ja pyöräilee (Saksa). Saksasta (Belgia) hän matkustaa (rekka-auto). Belgiasta (Ranska) Angel matkustaa (moottoripyörä). Ranskasta Angel matkustaa junalla (Englanti). Hän menee ensin (Lontoo), mutta jatkaa pian matkaa länteen. (Englanti) (Irlanti) Angel matkustaa (lentokone), mutta Irlannista hän palaa Ranskaan (laiva). Ranskasta hän ratsastaa Espanjaan (aasi). Kotona Oviedossa hän haluaa kulkea (jalka).

Angel on kotona (Oviedo) vain neljä päivää. Sitten hänen täytyy lähteä (paluumatka). Hänellä on jo kiire takaisin (Suomi), mutta hän haluaa nähdä myös Itä-Eurooppaa. Hän ajaa ensin asemalle (taksi). Sitten hän matkustaa (juna) (Puola), Varsovaan. Varsovasta Angel matkustaa bussilla (Viro). Virosta hän matkustaa (autolautta) Helsinkiin. (Helsinki) hän huomaa, että rahat ovat loppu. Hänen täytyy liftata (Kemi).